Hoppa till innehållet
ap7 logo
AP7 Aktiefond
485.79
AP7 Räntefond
113.01

Sjunde AP-fonden söker jurist

Alla behöver pension de kan leva på och förvaltare de kan lita på, oavsett inkomst, utbildning och intresse för ekonomi. Som det förvalda alternativet i premiepensionssystemet ger AP7 spararna ett effektivt och ansvarsfullt premiepensionssparande som ökar deras pension samt bidrar till en välfungerande finansmarknad och en hållbar utveckling.

Nu söker vi en jurist med erfarenhet av offentlig upphandling till en ny roll inom juristavdelningen!

LÄS MER OCH ANSÖK HÄR!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval och kallelse till intervjuer sker under [maj] månad. I denna rekryteringsprocess samarbetar Sjunde AP-fonden med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

AP7 är det statliga alternativet i premiepensionssystemet och förvaltar det statliga förvalsalternativet AP7 Såfa, som består av AP7 Aktiefond och AP7 Räntefond. Verksamheten har idag 38 anställda och förvaltar ca. 720 miljarder kronor åt närmare 5 miljoner svenska premiepensionssparare.

På AP7 arbetar vi utifrån ett medarbetarlöfte som tagits fram gemensamt av ledningen och medarbetarna. Medarbetarlöftet är en strävan, ett ständigt pågående arbete som ska upplevas i allt vi gör. Löftet ska levas och upplevas och är därav av vikt att ha med sig i sin roll. För medarbetare som värderar samhällsnytta, affärsmässighet och livsbalans erbjuder vi samarbete och utveckling i en prestigelös och tillitsfull miljö. Alla medarbetare ska känna sig delaktiga, inspirerade och betydelsefulla.

 

*AP7 behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen. För mer information om hur Sjunde AP-fonden behandlar dina personuppgifter, se vår Personuppgiftspolicy.
AP7 uses your personal data only in compliance with data protection laws. For further information on how AP7 processes your personal data, please see our privacy statement (in Swedish).