AP7 Räntefond
112.29
AP7 Aktiefond
321.39

Sommarjobb på Backoffice hos AP7

Vi söker en student till vår Backoffice-avdelning som med fördel redan under våren 2020 har möjlighet att börja introduktionen genom att arbeta någon gång i veckan och därefter heltid under sommarmånaderna.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara avstämning av våra valutakonton samt boka och stämma av utdelningarna som betalas in.

Vi söker dig som är noggrann och gillar rutiner samt är utrustad med tålamod. Vi vill att du är nyfiken, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Kunskap i Excel är till en fördel och vi ser det som lämpligt att du läst minst två terminer på ekonomprogrammet eller motsvarande.

Arbetsspråket är svenska men kommunikation med externa parter sker mestadels på engelska.

Välkommen med din ansökan och cv till sommarjobb@ap7.se senast den 1 april.

 


 

AP7 behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen. För mer information om hur Sjunde AP-fonden behandlar dina personuppgifter, se vår Personuppgiftspolicy på https://www.ap7.se/om-oss/personuppgiftspolicy/

AP7 uses your personal data only in compliance with data protection laws. For further information on how AP7 processes your personal data, please see our privacy statement (in Swedish) at https://www.ap7.se/om-oss/personuppgiftspolicy/