AP7 Räntefond
112.30
AP7 Aktiefond
256.88

Lediga tjänster

AP7 söker en IT förvaltare och verksamhetsarkitekt

AP7 söker en nyckelperson som tillsammans med IT ansvarige kommer ansvara för att styra och utveckla förvaltningen av våra IT-system och den drift som köps in samt se till att våra processer fungerar och utvecklas. Kostnadseffektiva lösningar och flexibelt IT-stöd, omsätta verksamhetskrav och systemkrav till en realiserbar och effektiv IT arkitektur, se förbättringsmöjligheter i verksamhetens arbetssätt och identifiera behov av framtida utveckling är viktiga delar i det arbetet.

Rekryteringen görs i samarbete med Clarify. Här hittar du mer information om tjänsten, rollbeskrivning och hur du ansöker.

Välkommen med din ansökan!

 

AP7 söker en Erfaren Jurist

AP7 söker en erfaren jurist till att ansvara för säkerställandet av relevant legalt stöd till verksamhet och ledning. Du erbjuds en ny och spännande roll som du själv har stor möjlighet att få vara med att utforma. Är du den vi söker kommer du ges en unik möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med driftiga och kompetenta kollegor på en arbetsplats med familjär stämning och högt i tak.

Rekryteringen görs i samarbete med Jurek. Här hittar du mer information om tjänsten, rollbeskrivning och hur du ansöker.

Vi ser fram emot din ansökan!