AP7 Räntefond
112.42
AP7 Aktiefond
302.27

Lediga tjänster

AP7 söker en Digital Redaktör / Content & Social Media Manager

Vi söker en person som vill vara med och att lyfta nivån på vårt kommunikationsarbete i sociala medier. Det handlar om att hitta nya sätt för att nå våra mål, stärka varumärkesupplevelse och skapa en stark närvaro i valda kanaler.

Du kommer att ha stöd i en solid strategi och ett starkt team som står bakom dig i ditt arbete. Arbetet kommer att vara insiktsdrivet med analys av relevant data, med bland annat pensioner, samhällsfrågor och hållbarhet i fokus. Du förväntas att vara huvudansvarig för all content, se till att det når rätt målgrupper samt arbeta med proaktiv analys och uppföljning.

Vi samarbetar med Bohmans Nätverk i denna rekrytering. Här kan du läsa mer om tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

AP7 söker en erfaren Back office-chef

AP7 söker en engagerad och kunnig chef till vårt Backoffice med fem medarbetare. Som Back office-chef har du och din grupp ansvar för administrationen av fondernas värdepapper (aktier, räntor, derivat), corporate actions, värdepapperslån och collateral samt för att producera ett dagligt NAV.

Vi samarbetar med Lager & Partners i denna rekrytering och urval och intervjuer genomförs löpande. Här kan du läsa mer om tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

 

AP7 söker kommunikationsstrateg med fokus på extern kommunikation i digitala kanaler

AP7 söker en kommunikationsstrateg med ansvar för löpande kommunikation i framför allt digitala kanaler som webbplats, blogg och sociala medier samt planering och genomförande av informationskampanjer. Du kommer att leda arbetet med att bygga och utveckla det digitala ekosystemet. Deltagande i produktion av rapporter och redovisningar samt planering och genomförande av evenemang kommer också att vara delar av jobbet.

Vi samarbetar med Bohmans Nätverk i denna rekrytering. Här kan du läsa mer om tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

AP7 söker en Erfaren Back-Office medarbetare

AP7 är inne i ett mycket spännande och expansivt skede och vi behöver förstärka vår back office organisation med en senior medarbetare. Back office ansvarar för den dagliga fondvärderingen (dagligt NAV) och administrationen av alla värdepappersaffärer inklusive corporate actions i våra två fonder. Då större delen av fondernas förvaltning sköts externt av globala förvaltare innebär arbetet många utländska kontakter med olika förvaltare, depåbanker med flera. Båda fondernas förvaltningsstrategier utvecklas ständigt varför du även bör vara beredd på att medverka i olika utvecklingsprojekt.

Vi samarbetar med Amendo i denna rekrytering. Här kan du läsa mer om tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan!