Hoppa till innehållet
ap7 logo Till AP7.se
FOTO: PIXABAY

Maria Schultz

Tips: 6 snabba – så sparar du 100.000 på ett år

Känner du också att pengarna inte räcker till?
Drömmer du om att göra den där långresan, köpa de där nya slalomskidorna eller att trycka in en fet insats i det där lilla torpet du Hemnet-knarkat i ett år nu?
Svårt att hålla tassarna borta från shopping, eller är det så att du egentligen kan spara in på ganska dyra omkostnader i ditt liv?

Visst, det tar emot. Det gör det alltid när ordet spara nämns. Men med några enkla knep går det faktiskt att samla ihop en hel del pengar utan att behöva försaka det där lilla extra.

Här nedan får du några briljanta exempel på hur du kan spara in allt mellan 20.000 till 100.000 på bara ett år.

Om du planerar din ekonomi och medvetet sparar in på större saker som exemplen ovan har du råd med både sparande och att få en riktigt härlig tillvaron – som att resa, gå på restaurang och spa. Det handlar om att spara smart och på så vis också ha möjlighet att även tillåta sig att njuta ibland.

En bra morot med ditt sparande är att du också tänker på din framtid och givetvis din pension. Något som är allt viktigare när vi lever allt längre. Det innebär att någon som är 35 år borde jobba fram till 70 för att få en hygglig pension.
Så börja spara nu.