Hoppa till innehållet
ap7 logo Till AP7.se

Louise

DN:s pensionsskola är igång

Vi har tidigare puffat för att en ny version av DN:s Pensionsskola ska lanseras i vår. Nu är den igång för fullt! I den nya upplagan kan du bland annat jämföra dig med ”medel-Therese” och se hur dina inkomster efter arbetslivet påverkas av en rad olika saker. Du kan också läsa om varför det är så krångligt att gå i pension och hitta hjälpmedel som underlättar.

Nya tips och råd kommer att publiceras varje vardag i fem veckor och precis som tidigare finns intervjuer med experter, webb-teveinslag och interaktiv grafik. Bland annat svarar Annika Creutzer på vad som är viktigast att veta inför pensionen och ett gäng härliga sex-åringar talar om vad som kännetecknar en pensionär under rubriken ”Du ska träffa farmor. Hon är skrynklig”.

Gå in på dn.se, under fliken Ekonomi hittar du Pensionsskolan och de artiklar, inslag och tips som publicerats hittills. Testa om du är redo att bli pensionär eller prova på ditt liv som pensionär. Informationen är lättillgängligt och bjuder på en hel del trevlig och nyttig läsning.

Louise Svensson