Hoppa till innehållet
ap7 logo Till AP7.se

Louise

En Wass pensionsexpert gästar Förvalt

I morgon gästas Förvalt av pensionsexperten Elisabeth Wass. Elisabeth har arbetat med pensioner i 25 år på bland annat Telia, olika försäkringsbolag och som egen konsult. Idag är hon ansvarig för affärsområdet Pension på Aditro, ett mjukvaru- och serviceföretag som levererar personal- och ekonomihanteringslösningar. Hon bloggar även regelbundet på Finansliv och finns på Twitter med @wasspension.

Bild 2013-04-07 kl. 11#3

Elisabeth brinner för att förändra hur pensionsvärlden ser ut idag. Hon tycker att pensioner måste bli enklare, tydligare och billigare. Hennes dröm är att förverkliga att pensioner ska bli lika begripliga som lön, för såväl arbetsgivare som anställda. Och hon är övertygad om att drömmen någon gång kommer att gå i uppfyllelse.

Jag vill att alla kostnader i pensionerna ska vara riktigt tydliga så att alla förstår hur mycket som går till en själv och hur mycket som går till andra. Enligt min mening går det alldeles för mycket till andra, säger Elisabeth Wass.

Har du ett motstånd för att ta tag i din pension eller känner att du behöver få bättre koll på din pension men vet inte hur? Då ska du läsa morgondagens inlägg och hänga med på Elisabeths guidade tur i pensionsdjungeln de kommande veckorna.

 

Louise Svensson