Hoppa till innehållet
ap7 logo Till AP7.se

Louise

Förvalt gästas av Kristina Kamp

I morgon gör en ny gästbloggare entré här på Förvalt. Det är pensionsekonomen Kristina Kamp från Minpension.se som kommer att blogga hos oss en gång i veckan under maj månad.

I hennes första inlägg skriver Kristina om varför kvinnor borde älska kapitalinkomster och under kommande veckor funderar och skriver hon om barn och bra pension – går det att förena? och varför vi inte ska dela tjänstepensionen.

Kristina Kamp

Mitt i den mest hektiska tiden på pensionsåret, när intresset från media och allmänhet är som störst, började Kristina sitt nya jobb på Minpension.se. Det har varit en rivstart säger hon och arbetsdagarna har fyllts med bland annat journalistkontakter, utbildningar, samarbetsprojekt, bloggande och andra aktiviteter för att öka kunskapen om Minpension.se.

Kristina har en gedigen kunskap och erfarenhet inom pensionsområdet. Hon har ett förflutet som ekonomijournalist och har tidigare arbetat som pensionsekonom på både Pensionsmyndigheten och PPM.

Hennes nya tjänst på Minpension.se handlar om att förenkla, förklara och att visa vilka möjligheter webbplatsen www.minpension.se ger alla användare. Pensionsportalen Minpension.se är en internettjänst som kostnadsfritt ger alla en bild av deras framtida pension och möjlighet att skapa sin personliga pensionsprognos.

Louise Svensson