Hoppa till innehållet
ap7 logo Till AP7.se

Peter

Guldkant på pensioner, även i år!

Statens tjänstepensionsverk (SPV) delar årligen ut pensionspriset Guldkanten, en liten utmärkelse som sedan 2002 har delats ut till aktörer och personer som gjort en insats kring kommunikation på pensionsområdet. Vi på AP7 tycker det är ett fint pris och att det är väldigt roligt att bra pensionskommunikation får lite uppskattning. Det är inte ett lätt område att på ett enkelt och tydligt sätt informera på.

I år vann Swedbank med sin kampanj ”Första pensionshjälpen”. Juryns motivering löd:

”Branschjätten provar nytt spår och hittar rätt. Kampanjen via den digitala publicisten KIT sticker ut, är upplysande och vänder sig med en lättsam ton till en målgrupp i stort behov av att tänka pension. Nytt, intressant och kanske också banbrytande!”

Monica Zetterwall på Pensionsmyndigheten fick även ett hedersomnämnande för bloggen Monicas pensionsblogg. Det är superkul att Monica får detta omnämnande, som under flera år har fyllt bloggen med intressanta och pedagogiska uppslag! Juryns motivering lyder och vi kan bara instämma:

”Monica är kunnig, trygg och har ett språk som gör att vi förstår. Bloggen kanske inte når den breda massan än. Men med lite mer uppmärksamhet kring bloggens förträfflighet kan fler få upp ögonen för Monicas kloka och konkreta tips. Den uppmärksamheten hjälper vi gärna till med.”

Stort grattis till Swedbank och Monica Zetterwall från oss på AP7!