Hoppa till innehållet
ap7 logo Till AP7.se

Louise

I morgon gästar Bodil Hallin Förvalt

Bodil Hallin är Familjeekonom på Ikano Bank och har som uppdrag att göra pengar och paragrafer enklare och roligare. Det gör hon genom att komma med konkreta och verklighetsförankrade tips. Till sin hjälp tar hon sociala medier. Via bloggen,  Facebook-sidan Familjeekonomi, korta filmer på Instagram och Twitter (@BodilHallin) kommer ett konstant flöde från Bodil.

IKANO Bank

I hela sitt liv har hon arbetat med ekonomi av olika slag, bland annat som Budget- och skuldrådgivare, Kredit- och kundansvarig på bank och som ekonomichef.

Genom åren har hon träffat många som tycker att ekonomi och vardagsjuridik är svårt och tråkigt. Tyvärr har hon även sett tråkiga konsekvenser av detta, såsom kostsamma felbeslut, onödiga familjekonflikter och människor inte får pengarna att räcka till det de verkligen vill göra. Därför tar hon sitt uppdrag på största allvar och är mycket aktiv i sociala medier. I media skriver hon också längre artiklar på teman som ”Så påverkas plånboken av budgetpropositionen”, ”Ta betalat av dina barn” och ”Lär barnen hantera pengar”.

I morgon gästbloggar hon här på Förvalt och bjuder på delar av sin gedigna kunskap och kommer med matnyttiga tips.

Louise Svensson