Hoppa till innehållet
ap7 logo Till AP7.se

Louise

Positiva vibbar från Paris

I morse tog jag mig igenom en omfattande säkerhetskontroll som kan liknas med vad vi går igenom innan vi ska ut och flyga. Jag gjorde det för att ta mig in på COP21:s konferensområde i Paris. Men det kändes tryggt och bra!

COP21

Under förmiddagen har jag gått runt på konferensområdet och låtit mig inspireras av de olika utställningarna samt varit på ett par seminarier. Här finns allt från exempel på alternaiva energislag till FN-projekt för att skydda skog i utsatta områden och mycket, mycket mera.

Det är en positiv stämning på området som präglas av en framtidsanda. Nu börjar en föreläsning som jag ska vara med på som inleds av Lise Kingo Executive Director of UN Global Compact – det ska bli spännande!

Seminarie COP21

Richard Gröttheim, vd AP7