Hoppa till innehållet
ap7 logo Till AP7.se

Louise

Soltimmar i Göteborg

I dag är vi hos kommunikationsbyrån Solberg i Göteborg. De har bjudit på en inspirerande eftermiddag med olika inslag kring hur man hittar idén som håller samman kommunikationen.

Eftermiddagen avslutades just med en mycket intressant intervju med Mattias Göransson, mannen bakom tidningarna Offside och Filter. Inom kort ger hans förlag ut en ny tidning om mat, Hunger. Tidningen tar sig an matjournalistik ur ett granskande perspektiv. Chefredaktör blir Mats-Eric Nilsson, som bland annat är författaren bakom den uppmärksammade boken Den hemlige kocken. I augusti kommer även boken av Johan och Martin som satt 438 dagar i etiopiskt fängelse.

Tidigare i dag pratade Johan om den satsning vi på AP7 gör inom kommunikation och den kommunikativa idé vi använder oss av för att minska pensionsångesten och få våra sparare att sluta skämmas för att de inte har valt premiepensionsfonder.

Vi har även lyssnat till hur Plantagen med hjälp av smart kommunikation i form av en trädgårdsbarometer lyckats etablera sig som talesperson för trädgårdsbranschen. Det har också bjudits på inspirerande exempel som visar hur en tydlig designstrategi bidrar till att stärka varumärkesupplevelsen.

Nu har Solberg laddat upp med DJ, buffé och ett riktigt gott fredagsvin, en trevlig AW med andra ord.

Trevlig helg!

Relaterade ämnen