Hoppa till innehållet
ap7 logo Till AP7.se

Peter

Vem säger att man måste gå pension vid 65?

Igår kväll dundrade rocklegenderna in på svensk mark igen. Rolling Stones på turné, igen?! Så tänkte jag i alla fall när jag såg affischerna för spelningen började sättas upp. Sist de var i Sverige, 2014 såg jag dom och tyckte verkligen att det var något speciellt. Det var häftigt att få se detta band live, som varit med och format en stor del av hur musiklandskapet idag ser ut. Men jag trodde allvarligt talat att det var sista chansen för mig att få se dom.

Spelningen 2014 var grym, vi hade bra platser och det var god stämning. En stämning som är svår att sätta fingret på, det är något speciellt när det är så många människor på en och samma plats som känner ungefär samma sak!

Nu var jag inte på konserten igår, jag var helt enkelt rädd för att Stenarna skulle vara sämre än mitt minne av dom. I Instagramflödet igår såg det dock ut som att mina vänner hade en riktigt bra kväll på Friends Arena och i morse kom vår vd in på kontoret helt lyrisk efter konserten! Han var verkligen nöjd och imponerad av deras insats, så min oro var kanske obefogad ändå.

Äsch, snart är det 2020, då kommer de väl hit igen? För sluta spela och gå i pension verkar de inte veta hur man gör, och tur är väl det!

Trevlig helg!

 

Peter Schlegel